cateraar & Thuiskok

Gepubliceerd jun. 11, 21
7 min read

Culinair Voor Thuis - Kok Aan Huis

Wat voeding betreft was ik zoekende. Ik stopte radicaal met koffie, suiker en vlees, ontbijt sindsdien met het Budwigpapje en begon met groentesappen. Ik kookte altijd één maaltijd voor het hele gezin. Twee jaar na de diagnose begon ik aan de opleiding Natuurvoedingskundige - Luxe BBQ aan huis - Bekijk Catering.’ De belangstelling voor natuurvoeding ontstond al vóór de diagnose kanker.

‘Collega’s in de keuken vonden dat ik veel te veel groenten gebruikte’, lacht ze. ‘Voeding is altijd mijn ding geweest. Vooral gezonde voeding. Ik ging werken in een natuurvoedingswinkel waar een wereld voor me openging. Allemaal producten die ik niet kende en een benadering van voeding die nieuw voor me was.

‘Ik was benieuwd hoe je gezonde voeding ‘gewoon’ kon laten zijn’, vertelt ze. In 2009 start ze in het plaatselijk wijkcentrum het project Eettafel. Voor een schappelijke prijs konden mensen er een vegetarische en gezonde maaltijd nuttigen. ‘Ik trok altijd eerst een bouillon van verse groenten. Dat vonden mensen al zó lekker ruiken.

tapas Catering Aan HuisCatering Aan Huis Met Top Kok Nodig?

Na drie jaar stopt ze ermee. ‘Ik was medevennoot geworden van de winkel en kwam tijd tekort.’ ‘Mensen reageren heel enthousiast’ Toch begint de beroepskok na een paar jaar opnieuw. ‘Een kennis benaderde mij met de vraag of ik iemand kende die een vegetarische maaltijd kon bereiden voor haar demente moeder.

Thuiskok Voor Huiskamerdiners- Private Dining

Toen voormalige klanten van de Eettafel daar lucht van kregen, vroegen zij of ze weer maaltijden konden afnemen. Dat doe ik nu vanuit huis. Elke week heb ik vier keuzemenu’s en bereid ik in totaal veertig gerechten (Kok aan huis NJ-Cook4You). Koken voor meerdere mensen doe ik graag - Cateraar & Kok thuis. Sommige gerechten worden smakelijker als je een grotere hoeveelheid bereid, zoals erwtensoep en stamppotten.

Uw Thuiskok Aan Huis - Restaurants En Cateraarskok Thuis

Ja, ook van mij, want ik snijd alles zelf. Met liefde. Ik wissel af met peulvruchten en granen die elkaar qua eiwitten goed aanvullen. Mensen reageren heel enthousiast op mijn gerechten; de smaak verrast hen.’ Jarenlang combineerde Jeanette haar werk in de natuurvoedingswinkel met een eigen praktijk als natuurvoedingskundige. Afgelopen jaar richtte zij zich volledig op haar praktijk.

Mensen met overgewicht, diabetes, allergieën weten mij te vinden. Catering , chef kok aan huis - op locatie. Jong en oud. Ik informeer altijd naar hun complete spijsvertering: hoe kauw je, hoe is je ontlasting? Er is veel onwetendheid. Mensen weten niet meer wat goed voor hen is. Ze doen mee aan allerlei hypes, zoals een koolhydraatarm dieet, en merken dat voeding iets met hen doet.

Catering - Thuiskok - Cateraar & Kok Aan Huiscateraar Wassenaar

Dat breng ik mensen graag bij.’ De diagnose kanker heeft Jeanette bewuster gemaakt van het leven en hoe je daarin je eigen keuzes moet maken. ‘Ik besef meer dan ooit dat je nooit klaar bent met je ontwikkeling. Ik sta steviger in het leven, durf zichtbaar te zijn in plaats van mij achter anderen te verschuilen.

Beste Cateraars In De Regio

catering Den HaagKok Aan Huis Thuiskok - Thuisdiner - Walking Dinner - Catering

NJ-Cook4You Catering

Steentijdsingel 97, 2496 SH Den Haag
+31615056880
Catering

Blijf roeren, om aanbranden te voorkomen. Blus de boekweit met het warme vocht en breng het aan de kook. Voeg het zout toe. Kook de boekweit zachtjes in 8 minuten gaar. Schep voorzichtig de oregano erdoor. Zet de pan op een warm plekje weg (in bed) voor het na wellen (minimaal een half uur)Schep vlak voor het opdienen de amandelroom door de boekweit.

Snijd de bieten in kleine blokjes. Verwarm een pan met dikke bodem, voeg olie toe en smoor hierin zachtjes de ui, smoor de bieten mee en voeg wat bietenbouillon toe. Kook de bietjes gaar ( pas op voor aanbranden). Breng op smaak met geraspte gember of peper en appeldiksap en als laatste de peterselie.

Meng in een kom de noten, wortel, havervlokken, het ei en de ui. Kneed het goed door, tot een smeuïg geheel. Laat het mengsel een half uur rusten. Vorm er platte balletjes van (als het te nat is, voeg dan wat boekweitmeel toe; is het te droog dan een klein beetje water)Bak de balletjes voorzichtig in de koekenpan met wat olijfolie, of 20 minuten in de oven op 175° C.

Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief. Catering Den Haag. Diner thuis.

nj-cook4youKok bij toeval, zonder opleiding eigenlijk. Nee, Jamie Oliver is niet de stijl die bij me past. Te weinig verfijning. Leuk voor thuiskoks, maar niet voor restaurant of catering. Ferran Adrià van El Bulli? Totaal anders. Heel leuk dat moleculaire koken, maar te veel finesse en vooral show. Toewijding, dat zie ik als Ramsay kookt.

Heeft oog voor elk detail. Als hij personeel schoffeert, is dat omdat hij streeft naar perfectie. Ik kan in mijn eentje niemand uitschelden, maar ik heb dat ook. Focus, geloof in wat je doet. Ook als het goed is, er is altijd iets te verbeteren (Thuiskok Den Haag). NJ-Cook4You. In de pr werkte ik voor een baas en had ik projecten waar ik niet altijd achter stond.

Nu ben ik mijn eigen keukenbrigade, zelf voor alles verantwoordelijk. Nadenken over menu’s, iets moois neerzetten. Proberen te excelleren in je werk. Eten is beleving. Eten moet je ervaren. Het gaat om service, setting en de combinatie wijn-spijs. Ik zoek goede locaties, sfeervol aangekleed. Als gastheer zorg je ervoor dat klanten een prettig gevoel hebben.

‘Lekker gegeten’ is te weinig; als gasten naar huis gaan, wil je horen: ‘Dit was een geweldige avond.’ Ik maak een kunstwerk met alledaagse producten. Je denkt met je tong, je sleutelt aan je presentatie. Finesse, voor het oog, mondgevoel, smaak. Ik ben mijn eigen grootste criticus. Dit leven is slopend, maar je blijft altijd in ontwikkeling.

kok Aan Huis

Om een idee te krijgen van hun techniek, het productieproces. En je leest, doet ideeën op, eet – ach, Ciel Bleu, en Chapeau in Bloemendaal… Dat is wat topchefs met Gordon Ramsay delen: emotie. Een goede chef kookt niet alleen geweldig. Hij heeft ook een groot hart, en vuur in zijn ogen - Cateraar & Kok thuis.”.

Hou jij van koken en vind je het leuk om iets lekkers te maken voor anderen om van te genieten? Met de Nibblr app kun je gemakkelijk maaltijden aanbieden en etentjes organiseren voor de mensen om je heen. Ben je zelf niet graag in de keuken te vinden? Zoek dan een lekkere huisgemaakte maaltijd uit om af te halen bij jou in de buurt! Is dat geen leuke manier om je buren te leren kennen? Zet een gerecht in de app en geef aan wanneer mensen kunnen aanschuiven of afhalen, Gebruikers in de omgeving krijgen een melding, Jij kan gaan starten met het bereiden van de maaltijden, Afhalers en gasten melden zich aan en doen de betaling via de app, Het gerecht wordt bij jou thuis afgehaald of samen opgegeten, Jij ontvangt geld voor de lekkere maaltijd en leuke avond! Als Nibblr Thuiskok maak jij de mensen blij met een lekkere maaltijd, leer je nieuwe mensen kennen en kun je ook nog eens wat bijverdienen!.

De chefs van Huis, Chef hebben geen eigen keuken nodig om u culinaire hoogstandjes voor te kunnen schotelen. Om een culinaire avond te beleven hoeft u daarom niet naar een restaurant, maar kunt u een thuiskok inhuren voor een privédiner. Huis, Chef kan met ieder type keuken uit de voeten komen en u en uw gasten verwennen met prachtige menu’s. Video - NJ-Cook4You Catering.

Met name ideaal wanneer u bijvoorbeeld een verjaardag viert en na het diner nog even thuis wilt borrelen. De mogelijkheden zijn zo goed als onbeperkt. Dit zullen wij nader toelichten door de voordelen te benadrukken. Mogelijkheid tot diverse arrangementen Behalve het bezit van een keuken hoeft u geen enkele voorbereidingen te treffen.

Navigation

Home

Latest Posts

Wil Je Vlonders Erbij?

Published Dec 10, 22
10 min read