catering Den Haag

Gepubliceerd nov. 10, 21
6 min read

catering Den Haag

NJ-Cook4You Catering

Steentijdsingel 97, 2496 SH Den Haag, Nederland
+31615056880
Cateraar Wassenaar

En de keuken was ook nog blinkend schoon. Wie een perfecte avond thuis wil… huur Hanne in! Met de groeten van Huub en Wil, Utrecht, mei 2019 Hoi Hanne, wat een feestje om je bij ons thuis te hebben, iedereen was werkelijk enorm onder de indruk (en ik ook, haha)… toppie! Dank je wel en heel veel groetjes, Emma de Bliek, Amsterdam, maart 2019 Beste Hanne, langs deze weg ook nogmaals onze complimenten voor de uitstekende verzorging van ons jaarlijks teamdiner, het was heerlijk! Hartelijke groeten, Lise Stip en Marion Beer, Amsterdam, februari 2019 Hoi Hanne, Wij waren uitgenodigd door een lieve neef, die zijn ouders (onze zus en zwager) wilde verrassen en bedanken, We hebben een top avond gehad, dankzij jouw aanwezigheid en fantastische kookkunst.

cateraar & Kok Thuis Den HaagCulinair: Catering Op Locatie Of Kok Aan Huis

Heel veel succes, Lieve groet. Hanneke en Arie vd Plaat, Wormer, januari 2019 Beste Hanne, wat was het diner een fantastisch onderdeel van onze avond! Iedereen was enthousiast over het eten maar ook over jou! Ik was super blij dat je er was! Ik hoop dat je een mooi huisje vindt in wijk aan zee en wie weet kan ik je nog een keer vragen in de toekomst.00u met vuurwerk mijn verjaardag hebben ingeluid! Ik heb genoten! Nogmaals dank voor alle goede zorgen! groeten Martijn Goesten, Noordwijk, december 2018 Hoi Hanne, het was zeker een bijzondere avond! Heel ontspannen en gezellig! Wat fijn om te horen dat jij het ook naar je zin hebt gehad bij ons, super leuk en voor ons ook zeker belangrijk.

Buffet Aan Huis

Het was heerlijk. De volgende ochtend hoorde ik ook van zijn clubgenoten dat ze het eten erg lekker vonden, in het bijzonder het hoofdgerecht en ook dat ze zeer verrast waren om op een locatie van de kerk feest te vieren. Al met al een geslaagd feest, dank je wel voor het koken, (ik vond alles super lekker) want dat maakt het feest toch compleet.

Hanne weet van een onmogelijke avond een mogelijke avond te maken met eerste klas gerechten. Haar inbreng is onvergetelijk en maakte dit etentje tot iets onvergetelijks - Thuiskok voor huiskamerdiners- private dining. Kees Veltman, Uithoorn, juni 2018 Beste Hanne, heel erg bedankt voor het fantastische verjaardag diner bij ons thuis! Het eten was geweldig, en ook het gemak waarmee jij en Steve alles onder controle hadden was fantastisch.

Zelfs een onverwachte extra vegetariër bleek geen probleem. Ook de volgende dag van alle gasten nog heel veel complimentjes gehad over het eten en alles daarom heen, die zijn dus voor jullie :-)! Ik raad dit iedereen aan die iets te vieren heeft, zijn gasten wil trakteren en zelf ook een relaxte avond wil hebben, ik vind het héél erg voor herhaling vatbaar! Hanne en Steve dank jullie wel! Hartelijke groet, Anneleen van Dullemen, Amsterdam, juni 2018 Beste Hanne, kreeg ik jou toch als verrassingscadeau voor mijn verjaardag! Wat was het fantastisch! Een heerlijke avond met vrienden en ‘not a thing to worry’.

kok Aan Huis Nj-cook4you

Iedere keer stond er ineens weer een mooi bordje voor je neus en geruisloos werd alweer afgeruimd. Catering & Kookstudio. En de keuken was blinkend schoon toen je vertrok. Zo relaxt! En het allerbelangrijkste mag natuurlijk niet onbenoemd blijven: wat kun jij heeeeeeeerlijk koken! Alles, maar dan ook alles was ontzettend lekker, rijke smaken, prachtig en overvloedig opgemaakte borden, als in een toprestaurant! Het was een bijzondere avond en ik zal jou aan iedereen aanraden! Hartelijke groet van Wies, Amsterdam, juni 2018 Beste Hanne,Reuze bedankt voor het geslaagde diner, het was echt een feestelijke avond.

Kok-aan-huis - Koken-aan-huis En Event Catering21 Diner

Alle succes met je mooie bedrijf,groetjes Mieke Bos, Utrecht, mei 2018 Ha Hanne,We hebben ontzettend veel complimenten ontvangen over het heerlijke eten. Thuiskok Den Haag. Deze complimenten zijn natuurlijk voor jou! Alles was weer fijn geregeld, zeer smaakvol en origineel. Dank dus weer voor deze geweldige samenwerking!(Woutertje Pieterse Prijs 2018)Lieve groet, Carlijn van Ravenstein en Maartje Bolt, Amsterdam, april 2018 Hoi Hanne,Wat een onvergetelijk evenement heb je gisteravond voor ons gecreeerd.

catering Den HaagNj-cook4you

Leuk dat je eerst even kwam kennismaken, dat gaf ons vertrouwen in de catering. Ready To Eat maaltijden - NJ-Cook4You Catering. We kijken terug op een mooi feest, dank jullie wel. Hartelijke groeten, Pieter Krul, Zaandam, maart 2018 Hi Hanne,Alweer de vierde keer dat je mij en 11 van mijn beste vrienden laat genieten van de heerlijkste gerechten en de fantastische combinatie van smaken in mijn huis.

cateraar & Kok Thuis

Chapeau!!! Op naar de volgende keer. Tevens dank aan steve voor de goede zorgen - Kok-aan-huis - Koken-aan-huis en Event catering. X rene vidal, Amsterdam, januari 2018 Hi Hanne,Ontzettend bedankt voor de heerlijke avond met een overheerlijk diner! Wat een traktatie! We vonden het allemaal zeer geslaagd! Lieve groet van Maurik en Dirk Jan, collega’s en aanhang.

We hadden je al bedankt maar hierbij nogmaals en natuurlijk tot ziens. We bedenken vast weer een goede gelegenheid. Fam. de Haas, Amsterdam, november 2017 Hanne,Nogmaals onze hartelijke dank en welgemeende complimenten. Het was een heerlijke menukeuze. We hebben er met elkaar van genoten. Wij wensen je alle goeds en hopen je ooit weer te ontmoeten.

Wat fijn dat je zo flexibel kon zijn. En het eten was zowel een plaatje als verrukkelijk! Heel erg bedankt! Groeten van de Bosjes, Heerhugowaard, oktober 2017 Beste Hanne,Ik wil jou en je team nogmaals bedanken voor jullie bijdrage aan een zeer geslaagd feest, het verzorgen van heerlijke gerechten en de zeer attente bediening (dat was voor ons een onverwachte verrassing).

Uw Thuiskok Aan Huis - Restaurants En Cateraars

Het heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Ik vind het knap hoe je alles wist te organiseren in mijn toch wat kleine keuken en daarbij tussen de gangen door rekening hield met speeches, zang en opdrachten van de gasten. Ook van mijn gasten heb ik vele complimenten over je ontvangen. Het was een fantastische avond.

thuiskok Den Haagcateraar

Bedankt! Groeten, Nicole Kaupmann, Amsterdam, augustus 2017 Lieve Hanne en team, geweldig gedaan! Echt een aanrader, we zijn Tim dankbaar voor het noemen van je naam. Ga lekker genieten van je vakantie, laat jij nu eens lekker voor je koken, dat heb je verdiend 🙂Tot ziens en zonnige groeten van Adam Sint, Amsterdam, juli 2017 Hoi Hanne,Nog bedankt voor jouw heerlijke zorgen. Catering - Particulier & Zakelijk.

Catering - Thuiskok - Cateraar & Kok Aan HuisPetite Cuisine: Ambachtelijke Catering

Onze dank en hartelijke groeten,Jan Broer, Utrecht, mei 2017 Beste Hanne en team,Hierbij willen we jullie laten weten dat we heel erg hebben genoten van jullie goede zorgen - Catering voor uw bedrijf en uw privé feest. Uit eten in een restaurant maar dan toch thuis kunnen blijven, wat een goed idee. We wensen jou en de lieve mensen die met je meewerkten alle goeds en veel succes.

Navigation

Home

Latest Posts

Wil Je Vlonders Erbij?

Published Dec 10, 22
10 min read