Catering In Nederland Nodig? Alles Snel Geregeld!

Gepubliceerd nov. 19, 21
6 min read

Kok Aan Huis Thuiskok - Thuisdiner - Walking Dinner - Catering

Wilt u ook bij Klaas thuis dineren? Neem dan vrijblijvend contact op. Thuiskok Utrecht Sinds enkele maanden staan wij ook met grote regelmaat in de jaarbeurshallen in Utrecht. Zo hebben wij voor een groot bouwbedrijf uit Friesland lekkere hapjes gemaakt tijdens de Bouwbeurs. Onze aanwezigheid wordt dan eigenlijk een beetje “misbruikt” Potentiele klanten van het bouwbedrijf worden dan gevraagd of ze zin hebben om wat lekkers te proeven en zo de stand binnen gelokt.

Tijdens de landbouwbeurs werden wij gevraagd om kookdemonstraties te geven “wat je met een aardappel” kunt - Catering Den Haag. Hiervoor hadden wij de opdracht gekregen om minimaal 10 gerechten te maken waarvan het hoofdbestanddeel uit aardappelen bestond. Een erg leuke opdracht overigens, welke mij ook weer in contact bracht met bedrijf waar ik nu ook vrij vaak opdrachten voor doe.

Catering Amsterdam We hadden natuurlijk al jaren het voorrecht om veel diner aan huis en walking dinners op locatie in Amsterdam te mogen verzorgen - Catering & Kookstudio. Maar toch kwam het met regelmaat voor dat we ook werden gevraagd om de catering voor grote bedrijven of huwelijksdiners te mogen verzorgen. Tot voor kort waren dit soort opdrachten net een maatje te groot voor ons.

Contact

Zo is catering Amsterdam de nieuwste tak binnen het Klaas Culinair bedrijf. We hopen heel veel mensen een fantastische avond te kunnen bezorgen met overheerlijke gerechten. Welk concept u ook kiest wij hebben de oplossing in huis. Een koud en warm buffet, een luxe BBQ of toch dat kleine intieme diner.

Catering op locatie Waar ik bij het starten van Klaas Culinair geen rekening mee had gehouden is dat opdrachten steeds groter zouden worden. Mijn wens om klein te blijven is al lang niet meer van kracht. Daar hebben we de laatste jaren veel te veel stappen voor genomen om te groeien in capaciteit.

21 DinerCatering - Ontdek De Beste Cateraars

Catering op locatie is hot bij bedrijven maar ook bij particulieren. Voor bedrijven is het fiscaal soms ook nog heel voordelig om bijvoorbeeld een bedrijfsfeest in eigen kantine te houden in plaats van op een externe locatie. Dit speelt zeker mee dat de zakelijke markt de afgelopen jaren enorm is gegroeid (Catering aan huis bezorgen - Alles bestellen voor een feest).

Catering - Particulier & ZakelijkCatering , Chef Kok Aan Huis - Op Locatiecatering Den Haag

Wij richten ons dan ook hoofdzakelijk op Noord Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Maar uiteraard is het ook mogelijk om buiten deze regio uw etentje voor familie en vrienden door ons te laten verzorgen. Recent hebben wij nog gekookt in Utrecht (Amersfoort), Noord Holland (Amsterdam), Twente (Hengelo), Gelderland (Apeldoorn), Flevoland (Lelystad) en in Het Gooi (Bussum & Hilversum).

Een bedrijf uit Zuid Holland had enkele duizenden ebikes gekocht voor haar medewerkers - Tapas buffet. De directeur van de fietsenfabriek uit Heerenveen was zo blij met de deal dat hij het hele managent en directie van het Zuid Hollandse bedrijf uitnodigde voor een culinaire fietselfstedentocht - Algemene voorwaarden NJ-Cook4You. Op de dag van de fietstocht was het de bedoeling dat wij in iedere stad een gerecht zouden serveren, maar ook de stempelkaart af zouden stempelen.

In Leeuwarden was de start, hier kregen de deelnemers allemaal een fruitshake met hierin de nodige vitaminen om de dag goed te starten. In Sneek aangekomen stonden wij klaar om de fietsers te ontvangen met een heerlijk kop koffie met hierbij Friese lekkernijen zoals oranjekoek, suikerbrood en dumpkes - Cateraar & Kok aan huis. Nu moesten we erg snel verder dit omdat de stempelpost in Sneek maar vier kilometers verwijderd is van Ijlst.

Gediplomeerd Kok Aan Huis & Catering

Om de weg naar Sloten te vervolgen kregen ze nog een banaan als extra krachtvoer. In Sloten werd het tijd voor zwaardere kost. Hier kregen de heren een lekker kop aspergesoep met brood en boter. De volgende stad die de heren moesten zien te bereiken was Stavoren. Hier serveerden wij een gevulde portabella.

Culinair: Catering Op Locatie Of Kok Aan HuisUw Chefkok Thuis - De Privékok Aan Huis

Hier had ik de hulp ingeroepen van een lokaal restaurant (Barbecue Catering - BBQ Cateraar). Zij serveerden een prachtig warm tussengerechtje met vis. In Workum aangekomen kregen de heren een tussengerecht met een stukje gestoofde kalfssukade. Na het verlaten van de Zuidwesthoek van Friesland kwamen de heren aan in Bolsward. Hier hadden ze echt een langere pauze.

Waar ze werden ontvangen met een heerlijke kaasplank met brood, boter, noten, jam en druiven. Dit gerecht was niet voor niets gekozen op deze plaats. Want een lange weg naar de laatste stad was een feit. Dokkum is namelijk 47 kilometer verwijderd van Franeker en de meest Noordelijk gelegen stad van Friesland - Ready To Eat maaltijden - NJ-Cook4You Catering.

Privacybeleid - Nj-cook4you Catering

Nu moesten de heren nog terug naar Leeuwarden om hun “kruisje” laatste stempel te bemachtigen. In Leeuwarden aangekomen kregen de heren een kop koffie met hierbij een Friese Beerenburg. Kok aan huis thuiskok bij rouw. Een markt waar wij bij het starten van Klaas Culinair geen rekening mee hadden gehouden is het dineren bij rouw.

De achtergebleven familie en vrienden willen dan een nare periode van veel stress en veel dingen organiseren afsluiten in besloten kring (Impressie). Vaaks vinden ze het in dergelijke gevallen fijn om in een afgezonderde ruimte te kunnen dineren. Dikwijls wordt gekozen voor een diner of koffietafel aan huis. Kok aan huis thuiskok voor ernstig zieke mensen.

Toen deze vraag voor het eerst bij ons kwam dacht ik dat, dat enorm zwaar zou zijn. Dat is het ook maar het is zo bijzonder om dit te mogen doen. Een diner wat mij nog erg bij is gebleven is van afgelopen zomer. Wij werden gebeld door een man van 25 die nog eenmaal alvorens zijn vader zou worden bestraald goed wilde eten met het hele gezin.

Catering Aan Huis

NJ-Cook4You Catering

Steentijdsingel 97, 2496 SH Den Haag, Nederland
+31615056880
Koken aan huis

Dit bracht met zich mee dat meneer heel moeilijk kon slikken. Al het eten moest voor hem dan ook gepureerd worden. Een andere zoon van deze meneer was aan het backpacken in Zuid Amerika. Toen deze zoon het bericht had gekregen besloot hij onmiddellijk om naar het ouderlijk huis af te reizen.

Dit om haar aan zijn vader voor te stellen. De autoriteiten in Zuid Amerika stonden niet toe dat de Zuid Amerikaanse het land zou verlaten. Om dit toch voor elkaar te krijgen moesten ze eerst trouwen. En dat hebben ze dan ook gedaan. Op de dag dat het thuis diner gepland was kwam het kersverse bruidspaar net aan uit Zuid Amerika.

Het was een prachtige dag midden in de zomer. Er werd heerlijk buiten gedineerd en genoten van een 5 gangen diner. Voor meneer had ik de porties aangepast. Cateraar & Kok aan huis. Het diner was op de boerderij waar alle kinderen waren opgegroeid. Als voorgerecht aten ze carpaccio van rode paprika op suikerwater. Op een boerderij zijn altijd veel vliegen aanwezig, door het suikerwater kwamen er nog meer op af.

Contact

Ik had met de zoon die ons geboekt had afgesproken dat het diner niet te laat afgelopen mocht zijn, dit omdat het voor zijn vader wellicht veel energie zou kosten. Om 20. 30 uur had ik het nagerecht dan ook geserveerd. Maar ze zaten nog zo lekker dat ik vond dat deze hele bijzondere avond nog niet mocht eindigen.

Hier hebben ze nog tot laat in de avond van gesmuld met hun allen om een kampvuur. Voor mij het meest bijzondere diner wat ik dit jaar heb mogen verzorgen. Kok aan huis thuiskok voor bruidsparen. Naast de familiefeesten koken wij ook veel voor bruidsparen. Bruidsparen kiezen in veel gevallen voor een kok aan huis omdat ze privacy wensen.

Navigation

Home

Latest Posts

Wil Je Vlonders Erbij?

Published Dec 10, 22
10 min read